I dag åkte Sandra och jag upp till Ånge ridhus för att ha lite “Prova på Agility” en timme under pågående utställning som VMBK har annordnat.
Ebba fick träna lite …….. och så kom det ju även lite utställare och provade


När jag hade varit hemma en stund efter ångeturen så åkte jag över till morfar för att städa lite igen. Nu är det endast dom öppna skåpen kvar innan skåpen är färdigstädade. ……I morgon ska morfar ringa till Erikshjälpen så att dom skall komma och hämta det som inte skall vara kvar i stugan och efter det kan vi så smått börja att flytta upp möbler och annat som han skall ha…………….tids nog när han har flyttat upp allt som han vill behålla så kommer det ju vara mycket kvar nere som skall iväg men då är ju morfar iallafall uppflyttad så vi kan “egna oss” åt vårat hus och göra vad vi vill där nere.