FFFaaaaaaaannnnnnn…..nu har jag suttit och skrivit massor och så råkade jag komma åt en knapp så allt försvann smileysmileysmiley jag tror jag blir tokig.

I dag har den varit en sån där kanondag…och jag åkte på jaktprov.
Jag åkte ju upp för att kolla öppenklassen så jag vet vad jag ungefär skall träna på och därför var jag inte där så länge, när jag tyckte att jag hade sett det jag behövde.
Jag kollade på 4 ekipage, vilka ju går i par i öppenklass, så jag kollade på två par. I båda paren var det ett ekipage med som jag känner, i första gick Carina m. Isa (tror jag att hon heter) och i andra gick Marie och Jodd.

Som upplägget var i dag vet jag att Ebba och jag hade tagit oss igenom,…….hade vi haft en kanondag när allt sitter (allt är inte riktigt befäst för öppenklass) så vet jag också att vi skulle klara oss ganska bra.
-Söket och närsöket som var i samband m. söket vet jag att hon klarar.
-Dubblemarkeringen på land är väl den som jag är lite osäker på (vi har inte kört dubbelmarkering något mycket alls) då varken kastaren eller pippisarna syntes bland alla lövträd, men eftersom hon har en bra näsa så vet man aldrig, KANSKE.
-Linjetaget på land vet jag att hon klarar.
-Dubbelmarkeringen på vatten TROR jag att hon skulle fixa.
-Dirigeringen på vatten tror jag också att hon hade fixat i detta fallet då det var rakt ut på en liten udde fast en bit upp på land. Den så enkel ut och var inte så långt bort, så trots att vi inte har tränat vatten dirigering nästan någonting så TROR jag att vi skulle fixa detta.
Summan av kardemumman är att jag inte behöver underskatta mig själv (hunden vet jag ju kan) och prova för att se vart det bär……vi får se när jag tar mig i kragen!!smiley
————————————-Carina o Isa————————————-
———————————————–Jodd o Marie————————-

När jag kom hem från jaktprovet körde jag ut ungarna i solen. Härligt väder och dom sitter inne framför datorn……….NEJ, nån måtta får det vara !!smileysmiley
Jag har under flera dagar hört ett väldigt liv ifrån ena kanten av vårat garage och hör och häpna…..det är ett domherrepar som har ett fågelbo med bäbisar i som dom har byggt i min kaprifol!!!smileysmiley
Till slut lyckades jag fånga en pippa på kort…….OCH VET NI VAD………det krävdes min gamla kamera till det. ………….märkte även tidigare i dag på jaktprovet att jag inte är nöjd med kameran då jag inte kan zooma in så mycket jag vill……..SÅ, INKÖP ATT NYTT OBJEKTIV SKALL SKE SNARAST!!

Hade jag vetat vad som väntade mig senare under kvällen så hade jag nog stannat där borta i Håsjö …………..smileysmileysmiley POTATISSÄTTNING………JAG TYCKER INTE OMsmileysmileysmiley ………..men, får jag Lasse till att sköta mina hundar måste jag väl offra mig på dessa eländiga saker…..och så äter jag väl en del av dom under vintern smileysmiley!!!!!! jag också!Som jag tror att jag har sagt förut………….vill jag ha rosor får jag köpa dom självsmileysmiley