Nu har jag haft två av mina valpleveranser……och det har gått bra. Det går ju att läsa mer under Valpar/Planerade kullar/Leveranser. Nu återstår 4 stycken.

I går åkte jag upp på klubben på kvällen för att ha lite agility och det var en lite uppslutning då det bara var jag och en tjej till som kom.


Efter det åkte Lasse och jag till vårat hus för att planera lite lösningar i hall och toalett.
Här skall våran blivande toalett bli. Det kommer att bli lite större än vi har i dag och vi kommer ha tvättmaskinen här också. Detta för att jag vägrar ha tvättmaskinen i källaren så man skall måsta kånka all tvätt först ner och sen upp……nej det vill jag inte veta något avsmiley

Efter det åkte jag till Eva och jobbade lite med datornsmiley, här kommer bilder på Evas hundar_________________ Hebel————————-Dustie______________