Nu sitter jag uppe för länge varje kväll.smiley I morse försov jag mig 1 timmesmiley
…………så…………..nu borde jag ligga i säng !!!!!!!!smiley

Men……iallafall så kommer här några timmfärska bilder på vårat hus.

…………………………….Lasse snickrar på utbyggnaden……………
Jag varierar mellan att fixa och greja i Lindas rum samt med att måla utomhus……målningen utomhus är just nu grund färg på dom där “SMALA sakerna”. Sen skall jag börja stryka på första rundan med gulfärg.

I helgen som kommer lär vi nog hålla på med detta hela tiden då Linda och Sandra skall åka på semester till sin morfar i Stockholm.
Det är första gången som dom skall sticka iväg själva så här så det är nog lite knepigt både för dom och mamma.
Vi kommer att åka på torsdag för att möta upp farsan på ungefär halva vägen för att ungarna skall slippa åka själva på tåg eller buss så här första gången. Det blir ju en himla upplevelse ändå så jag hoppas det går bra och att dom kommer ha roligt i Stockholm m. morfar och Carin.
På tisdag eftermiddag åker vi sen för att möta upp farsan och hämta hem våra barn igen.

Näpp………SÄNGEN !!!!!!!!!smileysmileysmileysmiley