I går morse åkte Sandra och Lasse för att vara med på fotbollskupp i Ljusdal.

Linda och jag var ner till Fränsta och förberedde för en myskväll med 2 filmer och popcorn.

På kvällen i går fick jag även klartecken på att det var okej för mej att åka till Ljusdal idag………SÅ glad jag blev……….SÅ, Linda och jag steg upp kl. 07.00 för att dra i väg halv 8 så vi skulle hinna fram till första matchen som började kl. 9 och det gjorde vi.
Sandra blev jätteglad över att se oss………..men……………. med det så började även hemlängtan…….SÅ …innan det var färdigt hade vi med oss henne hem när vi åkte ca 14 efter matchen som började kl 1.

Tjejerna förlorade dom 2 matcherna vi såg men Carro ringde ikväll och talade om att dom vann sista matchen för idag med 3-2 JIPPI; HURRA !!!!!!
Det blir spännande när Lasse kommer hem i morgon så vi för höra vart dom placerade sig, för det är ju fler matcher som skall spelas i morgon också.

Sandra in action för att ta bollen

Anni tyckte det var hemst roligt med fotboll och så mycket människor.
Det var en bra träning för henne att vara med och bara sitta still på ett ställ (nja, matte satt iallafall still) med dessa människor och bollar i rörelse.
Hon trodde stundvis att alla var där för hennes skull……för att leka, prata och sparka boll till HENNE!
Hon lugnade sig mer och mer men hon kunde inte helt lägga sig ner för att slappna av och blunda, men, det var ju hennes första visit i ett så här stort sammanhang så hon skötte sig ganska bra ändå, tycker jag.
Nu får vi se om jag inte tar och anmäler till någon utställning här i höst, jag har tittat på några stycken så vi får se hur det blir med det.