Nu har jag varit hemma sen i går kväll, då jag kom hem efter en tripp till Piteå.
Vi var 7 st. från jobbet som var på en Arbetsmiljö- och hälsomässa.

Själva mässan med utställare var inte alls något stor, så den “betade” vi av väldigt fort men det var mycket bra seminarium både på onsdag och torsdag.
Det är bara synd att det är så svårt att överföra det man upplevt och hört till andra.

Det här var mitt rum och min säng da’ i två nätter.

I morgon har jag anmält både Hanna och Ebba till WT här hemma i Ånge, det är Goldenklubben den här gången också som annordnar detta.

Tyvärr har jag inte tränat på väääldigt länge så jag har inga förväntningar alls……..och jag vet nästan inte säker om jag skall ställa upp med Ebba. Eftersom jag förra året fick över 75 poäng så måste vi automatiskt starta i Öppenklass ..hmf, och eftersom vi inte tränat på länge som sagt, så känns det som en omöjlighet att över huvudtaget utföra något.
NJA…vi får se, kanske gör jag väl någon station iallafall så hon får prova och så får jag se hur det känns.

Sen har jag en rolig sak till att berätta………….nästa torsdag skall jag börja min uppfödarutbildning i SKK:s regi.
Det var en träff i går både som uppstart för utbildningen och för bildande av en sektion i Ånge, till Västernorrlands kennelklubb.
Eftersom jag inte var hemma förrän 22.30 så kunde jag ju inte gå, men har nu fått reda på av Ylva som skall vara den som håller ihop gruppen att vi startar på torsdag i studiecirkelform………KUL.

Jag vet ju idagsläget inte om det blir några mer valpar (jo…jag tror nog det) men iallafall så är det ju alltid roligt och nyttigt att lära sig saker och sen får man ju chans att lära känna andra och prata hund vid planderade tidpunkter…….så ….det kan ju inte bli bättre.

Nä.. nu är det väl lite idol som gäller innan jag skall gå och pömsa…..är egentligen jättetrött redan nu efter resandet och så skall jag ju upp tidigt i morgon……men nån låt måste jag ju flukta på !!!! Tjingeling allihopa