Nu har veckan gått i en hast som vanligt.

Måndag-Tisdag var jag till Skåne m. jobbet. Och när jag ändå var bara någon timmes bilresa ifrån Åhus så passade jag ju även på att åka och hälsa på Pelle och Anki.
Det blev en väldigt kort och intensiv visit hos dom, det var verkligen jätteroligt att träffas och få se hur ni bor. TACK för gästfriheten och hoppas verkligen att vi får ses snart igen.
Jag har “snott” bilden från deras hemsida “lillahusetikohagen” (hoppas det är okej Anki)

Efter resan till Skåne så var det två arbetsdagar innan det var långhelg, och arbetsdagarna gick jättefort då det var massor att göra och så har jag varit SÅ himla trött så jag har gått och lagt mig ca 20-21 varjekväll.

Nu är det fredag och ledig dag, SKÖNT. Kl. 15 tog Lasse och jag hundar och ungar och packade in oss i bilen och drog i väg till SKOGEN för att äta middag.
Jag hade gjort en egen variant av tacopaj (vilket var första gången i hela mitt liv som jag har gjort paj) och så grillade vi även korv.
DET VAR HÄRLIGT smileyoch hundarna kutade som galningar.smiley
Här kommer bilder, och sen så är det Idol som gäller;

Fyra förväntansfulla hundar (jag var och hämtade hem Ellen idag då jag har någon extra dag ledigt för då kan hon vara med ut och gå och mysa här hemma och så kan jag trimma och klippa klor och lite sånt)
Lasse jobbar m. elden.
Mina älsklingshundar och min älsklingsfamilj.
Pajen som står bredvid Sandra är min första gjorda paj och den blev JÄTTEGOD tyckte Linda……….men ………..det innebär att Sandra INTE tyckte om den……….för man kan ju inte tycka om samma saker !!!!!!!!smiley
Pajen var en TACOPAJ som jag “svängde” ihop m. köttfärs, vita bönor, och redning. Vita bönorna och taco har jag fått ifrån Tove, för hon brukar göra någon underbart gott blandning när jag har varit där och ätit middag…..smiley…..länge sen nu……börjar bli dax igen.
Man kan ju inte vara i skogen utan att bada tycker hundarna…iallafall dom vuxna, trotts att det låg en tunn is.
Till slut var det ju hundarnas tur att få något och det blev några bitar kall korv……mmmmmmm smileysmileysmileysmiley