Första november smileyhelt sannslöst vad tiden går !!!

Långhelgen är nu över och den gick ju som vanligt ALLDELES för fort, men, jag har iallafall hunnit varit ute massor m. hundarna och JAG ÄLSKAR MIN KAMERA. Nu är den med på varenda prommis och en del av bilderna kan man se under min nya länk – Naturbilder, och här kommer några andra.
I går gick jag en ganska lång prommis med alla hundarna men hade då inte kameran med.
Och eftersom jag inte vill utsätta varken Ellen eller Anni för för mycket belastning så har dom bara fått mindre svängar idag medans Hanna och Ebba fick en ordentlig sväng i dag också.
I går när jag gick med alla så fick dom aldrig vara lös alla samtidigt utan jag hade bara två st. lösa åt gången, detta för att det inte skulle bli för mycket rus och bus för Anni när hon skulle vara lös…….det går lixom lättare att hålla reda på två lösa hundar än 4smiley.

I dag när jag var ute m. Ellen och Anni hade jag kameran m. för att ta lite kort på Anni;

I kväll har vi haft uppfödarträff igen och vi var väldigt flitiga m. att gå igenom hundens rörelser och vad dessa hade för kopplingar till alla hundens koppsdelar.

Näpp……nu väntar en lång arbetsvecka så nu är det bäst att man går och nattar på söta örat.

Förresten …… i morgon skall Lasse åka iväg och få min bil servad så sen kanske det inte låter så konstigt om det och det kanske inte lyser så mycket lampor på instrumentpanelen heller smileysmileysmiley ………………….MEN DYRT lär det väl blismileysmiley