Nu har vi kommit hem från julkonsert m. Magnus Karlsson.

Det var tryggt och stabilt m. klockren sång….som vanligt när det gäller Magnus. Han har, enligt mig, en makalös sångkapacitet som ingen annan kan bräcka !!!

Tjejerna och jag stod som 4:a i kön innan dom slog upp portarna kl. 18.00, och konserten började 19.00 !!!!

Jag som alltid har med mig kameran överallt valde att inte ta med den nu ……..för att jag skulle kunna njuta i fulla drag och inte lägga press på mig själv att måste hålla måttet och ta bilder samtidigt…….för det fixade alla andra så bra ändå.

Men, Linda min stora tjej valde att ställa sig i autografkön och fick då ett färdigtryckt kort som Magnus signerade med “Till Linda!” som mamma kunde ta kort på när vi kommit hem.


Snön bara vräker ner och det är endast -0,8 grader kallt så det är tung och nästan blöt snö.Snön till trots, så blev det ju en riktigt mysig kväll när snön vräkte ner och Magnus stod och sjöng julsånger i kyrkan. UNDERBARTsmileysmiley