Nej…..nu får det vara slut på jultemat.

Är det nåt’ som är konstigt så meddela mig så får jag fixa, det kan ju alltid bli nåt konstigt när man ändrar utseénde.

I morgon skall vi åka till farmor och farfar och äta middag innan det sen är dax att skjutsa mamma och stellan till tåget.
Sen är det ju en ledig dag innan det är 3 dgr:s arbete för mig igen …….. innan det sen är 1 vecka ledigt igen.

Nu har ju lagt till en ny länk: Kalender……jag vill ha en kalender på hemsidan där jag kan lägga in olika saker men jag hittar ingen bra kalender att använda. Så jag använder blogtowns “blogg” i stället, som jag tycker jättebra om och egentligen vill ha som blogg själv också, om det inte vore så mycket “struligare” att lägga in bilder där, än vad det är här.
Jag fortsätter med denna eftersom jag har bygget här, och så kör jag “kalender” på blogtown som sagt.
Är det nån som har idé eller förslag på en bra kalender för hemsidor så kan ni väl höra av er…det skall vara en gratisvariant och den skall vara lätt att hantera, man skall kunna ändra utseende på den efter egen smak och den skall behålla all information som jag själv lägger in. Kom gärna med ideér……..för jag hittar ingen som jag är nöjd med !!!!!!

HA NU EN GOD FORTSÄTTNING PÅ JULEN……och så hörs vi om någon dag igen.